No niin taas vierähti aikaa edellisestä kirjottelusta...

Tässä onkin ollut aikas vaativa kuukausi! Ensin Repa meni lonkka-kyynärä kuviin joissa ei näkynyt ihan niin hyvää kuin toivottiin, ste Repa meni silmäpeilaukseen jossa sitten kehuttiinkin jo, niin koiraa kuin silmiä. Viikko eteenpäin ja ensimmäistä kertaa Nakun elämässä Naku nukutettiin ja samalla ku itte panikoin ja tuskan hikipisarat valu ottalla tehtiin Nakulle rasvaimu ja hampaatkin lähti (nelisen kappalta poistettiin, ennestään lähtenyt jotakuinkin saman verran ittellään). Noh paniikki oli tietenkin turhaa kun eihän meitin rautarouva tuommosista hätkähdä :). Siinä todettiin että jos on tahtoa on voimaa, Naku pamautti jaloilleen siittä kunnosta missä kaiken järjen mukaan ei pystyisi ku juur tassuja liikuttaan...tämä rouva vaan lähti haperoivin askelin uhoon pojankoltiaiselle joka odotti omaa vuoroaan (about 6kk rottis) siinä oli kuulkaa Laitisellakin pokassa pitelemistä kun todettiin että kyllä sinne se rouva suuntaa, noh vihdoin Jussi sai rouvan kaapattua syliin ja siittä autoon.

Jotta tämä ei loppuisi tähän niin mehän sitten erottiin Mikan kanssa ja sitä sitten olin etsinyt uutta asuntoa, Naku takaluukussa (siis lekuri käynnin jälkeen) käytiin elämäni nopein taloesittely ja sinnehän meitin karvanen sakki sitten muuttaakin puolesvälis kuuta, Mika jää tänne kippolaan. Eli saldo yhdelle kuukaudelle oli: järkyttävä määrä rahaa hukattuna, yks ukko vähemmän talossa ja todiste vanhuksen sisusta! Nyt olis mukava tietää että hetki menis sitten jo taas helpommin! Koko ajan palaa rahaa enemmän kun ostelee sohvaa ja koneita ynm. Aijoo ja selkä proppas! 2viikkoa saikkua enkä ees pysty pakkaan kun selkä ei anna sen vertaa anteeks, että kivaan aikaan sekin lopetti yhteistyön.

Noh Mikan kanssa välit on ok, Naku ei saanut mitään komplikaatioita ja Repa nyt vaan on kiero hännänpäästä nenänpäähän ;) kissat onkin ste ainoita jotka ei oo aiheuttanut mitään harmaita hiuksia. (vielä) Suomeksi sanottuna aika raskas kuukausi takana.

Mutta ei tehdä tästä nyt mitään valitus virttä vaan palaillaan taas vaikka kun ollaan muutettu (ihan sika upee sauna!!!)

Siihen asti....