No hellou ja hellät tunteet!

Lunta! Sitä tulee nyt sitten kaikkien toiveiden edestä enkä viitti ees sanoa sitä mitä kaikki haluaa (loppuis jo...) ;)

Nakulla alko juoksu tuos hetki takaperin ja pirtin loppukin rauha oli ja on mennyttä.
Meidän vinkuintiaani kun nyt ste vinkuu persettään suurinpiirtein unissaankin ja toinen läpsii tassulla päähän että anna, anna miks se ei annaaaa jne.
Repa onneks on suht tyytyväinen oloonsa portin toisella puolen, Naku toisella ja yöt ovat saanet olla molemmat makkarissa (tosin eristettynä) niin ja jo viime yö meni ihan oikein nukkuen! Jippii.

Kerroinkos että tuo appiukko asustelee meillä (väliaikaisesti)?
Noh siellähän se, valtaa sohvan...mutta juurikin tästä syystä Naku kotona vikisee ja vinkuukin, Nakuhan olis muutoin appiukon hoiteissa tän ajan ja teoriassa niinhän se onkin. ;)heh itseironiaa tai jotain...
Tilanne vaan on että appiukko on meidän "hoidossamme" kunnes saa asuntonsa tyhjäksi, vanha omistaja kun vielä asustelee siellä.
Kyllä, olette ihan samoilla linjoilla hermo menee aina välillä! ;)

Kyllä tässä juoksuista narttua kattellessa ja kuunnellessa tulee mieleen että mitä pitää muistaa opettaa seuraavalle koiralle.
Repahan on totutettu että häkissä syödään ja ollaan leireillä mutta olis tarvinnu tai tarvii varmaan opettaa se "tykkäämään" siellä olla tällättiissä tilanteissa vaikka yöunensakkin.
Helpottais kyllä kummasti ainakin omien yöuniensa nukkumista...

Hakureenit on menny mukavasti.
Liian helpoiks käyny yllättäen ja koko ajan koitetaan vaikeuttaa sillai sopivasti mutta Respukka tuntuu olevan koko ajan askeleen edellä. :)
Ei vaan, paljon on vielä tehtävää mutta itte oon ihan sikapossuna tyytyväinen kun nään Respukan tekevän kunnon piston vaikka olis kuinka ollu maalimies liian lähellä.
Pisto tuntuu sytämmessä asti... :)
Toi haku on vieny kyllä seen verta mukana että kait se on sit alettava reenaan ihan kisat ajatuksena, olishan se hienoa päästä kisoihin ja voittaa muutaki ku sekanen vattansa....Mutta ei kiirehditä, mitää kiirettä ei oo ootellaan että Respukka on siihen valmis.

Jatkuu taas seuraavasa jaksosa...
-Maria-