Hei taas pitkästä aikaa!

Tuntuu että saa alottaa tolla lauseella aika usein....  Jep jep tässä viikko saikkua takana ja kaikki kiitos Repalle... Lauantai aamulla viikko takaperin jäisellä pelolla Repa sit aatteli että hittooko hän aina väistää, väistä ite! Juu en sit väistäny...eikä väistäny... koko kauniin ja hentoisen vartaloni voimalla iskeydyin lantio edellä jäähän. Repa tarjoili heti remmiään että ota tosta kii ja vedä! Mehän leikitään eikö joo! Nyt kaikki nauraa ja kuvittelee mut makaamas keskellä kippolaa pellolla koirien kanssa kiroomassa ku ukkonen, eiks niin? Hah en ees kironnu! Ainakaan heti, siinä meni joku 5 min kun ei ees tuntunu ääni tulevan ulos suusta. Siitä sit kyllä pari painokelvotonta sanaa sateli kun totesin kolmannen yrityksen jälkeen että ei se ylös nouseminen olekkaan nii helppoa. Vihdoin kun sain itteni ylös ja pamautin takasin polvilleni (meinas lähtiä taju) niin oli jo pakko soittaa isäntää lähteen vastaan. Pakko siittä oli lähtiä konkkaan silmät sumeina kotio päin kun rupes ärsyttään immeisten kyttääminen ;) taisi olla näky....Yks taulapää painaa pitkin peltoa että mamma leikkii uutta leikkiä! ja toinen seuraa vierestä että mitä tapahtuu ja meikä nousee välillä ylös ja vähän väliä tippuu polvilleen.... että semmonen aamulenkki.

Mikä pahan tappais? Siis ei murtunu kylkiluita vaikka toinen lääkäri oliki sitä mieltä ja toinen toista (arvauskeskus!) mutta sen verran pahan revähdyksen niskaan, kylkeen ja lantioon että olo oli ku kolarissa olleella. :) ja nauratti, voi elämä että sattu kylkeen niin pirusti ku nauratti mutta hei oikeesti olisitte nähny kuinka sai keikkua meneen että mitään pysty tekeen ekat 4 päivää!

 

Jaa mitä muuta? Juu ei ainakaan appiukko oo muuttanu...krhmmm tämän tunteen tiedätte mikä vallitsee varsinkin tän viikon kotona olon jälkeen! Hermolomalle töihin maanantaina vaikka kui puolikuntosena ;) Parkanossa ollaan käyty tottistelees ja alettu ruokapalkasta vaihtaan palloon, tosin nyt oli erinäisitä syistä viikko ruokapalkka lenkeillä käytös kun ei oikeen maittanu toi pallon repiminen... mutta tarkotus olis yrittää vaihtaa tuohon palloon tuo palkka. Kattellaan kuinka alkaa toimiin, kyllä sitä jopa mulle takasinki ollaan alettu tuomaan...(taas näemmä näitä pistekirjotuksia :) )

Aivan, vaihdettiin Joseran sensitiveen ruoka! Tai siis vaihdetaan paraikaa, jos olis vattalle parempi ja saadaankin tosta läheltä. Pieree se tuossa kyllä paraikaa nyttenkin...että kivat ja silleen. Oikeesti kuvitelkaa lauantai aamu nousette ylös ja ukko ja koira jää hetkeks suljetun oven taa, pesette vaikka hampaat ja meette kattoon joko isäntä nousee....avaat oven....otat askeleen...SEINÄ, siis oikeesti tuntuu ku löisit naaman seinään se vaan haisee p askalle! Siis oikeesti ja joku 5min riittä että ovi on kiinni yäääk voitte vaan kuvitella jos tuon tekis krapulapäivänä...kaks samanlaista.

Minäpä lopettelen tämän tuoksuisiin tunnelmiin ja koitan kirjoitella taas! Terkkui loppu porukalta.

-Maria-