No hei vaan taas,

No nyt ollaan muutettu ja aloitettu alusta koko patska.... Pirtin remppa on kovasti alkamassa, kunhan kaikki tykötarpeet saahaan. Kesäloma alkaa maanantaina mutta saikku alko eilen...joo joo oon oikeesti kipee ja sehän täs hatuttaakin kun olis taas miljoona asiaa tehtävänä. Mutta eipä toi sairastelu oo ennenkää hidastanu vauhtia....

Alotetaan enste tylsimmästä eli MINUSTA ;) sinkkuelämähän on taas monen, monen vuoden jälkeen ihan sikahauskaa....eiköhän todellisuuskin kohta taas iske vasten kasvoja mutta siihen asti pidetään hauskaa ja hauskaa on ollu.... Eteisen ja köökin lattia värkit kannoin sisälle toissapäivänä ja vessanpyttyhän on oottanu jo pari kuukautta töis hakemista, peilikaapin ostin tänään ja allaskaappi sekä hanat tulee varmaan ens viikolla eli hommaa on taas luvassa. Jos jonku sais viel jelppimään ja vaik ehtoolla takkatulen eteen....noniin no nyt mentiin sivuraiteille :) palataan kuosiin eli Koirat!

Itseasiassa eipä oo mitään kerrottavaa, olleet ihan kohtuu terveenäkin jos ei lasketa sitä yhtä kammottavaa vatsaepidemiaa....yääääk....Repalle onnistuttiin tekemään hakumettäsä reeni jo ihan liianki vaikiaks että siellä nyt taas otetaan askelta taa että saatas taas askelia etiäkki päin. Naku noh Naku sitkuttaa samalla temmolla eteenpäin ilman hiipumisen merkkejä :) Tuossahan ne iloittee uudesta paikasta, lenkkimaastot o ihan sika hyvät! Jos emännyys viä sais tuon kunnon kohilleen ja jaksas juosta hiukka kauemminki....mutta keppi lentää ja vanha rouva ajattaa kyl kakaraan vauhtia :)

Voi olihan  mulla jotain! Miten meinasinki unohtaa!

Tuossa ko oli jo Juhannus sit juhlittu (selvinpäin) niin sunnuntaina aattelin josko laittasin tuon pakastimeni pikapakastukselle että se on sit kunnolla kylmä koirien eväille.

Noh kone hurraa ihan jees normaalisti, otan ja painan nappia... POSHHH....liekit kävi morjestaas, eli painoin uudelleen nappia, vedin johdon seinästä katoin että sammu ja juoksin kellarista ylös.

Muutaman sekunnin odotus,kellarissa käynti, ei ei pala hyvä, puhelin käteen ja soittoa että joku tulee kattomaan että ei ste kyde enää. No piru mulle kukaan vastaa ko tarviis, niinpä soitin palokunnalle jotta joku vois tulla kattomaan että on kans sammunu. Sieltäpä luvattiin että lähetetään joku tarkastuskäynnille. Joopa....arvatkaas punastuko naama ko menin ulos oottaan ja samassa kuuluu ku kylällä paloauto heittää sireenit pääle! Voi kiesus siinä sit oottelin että tuskin kukaan sattumalta teki hälyytystä samaan aikaan. Juu siihenhän ne meikäläisen pihaan parkkeeras, kaks tikasautoo ja mestari tottakai vielä omallaan kattomaan mun hiukan mustaa väriä ottanutta jo sammunutta pakastinta ;)

Poika siinä kehu ku selitin että "koitin sanoa että sammunu se jo on, jonhan joku vaan tarkistaa sen" että meitä tulee aina tämmönen isompi lössi...joo no sinne se sit sukelsi mn kellariin ;) vaik söpö oliki....niin en viittiny sinne sulkea vaan menin sit peräsä.No sammunu se oli, oli vissiin oikosulku. Siinä sit sai naapurit ihmetellä ko paloautot käväs kyläsä.

Mutta jos en olis laittanu pikapakastukselle niin koskavaanhan se olis voinu syttyä! Olis siin ollu kiva kotio paluu ko kaikki olis ollu tuhkana, elukoista lähtien. Hyi hitto, onneks ei sattunu mitään, aina kaupasta uuden pakastimen saa.

Puskaradion toimivuudesta on pakko mainita!

Seuraavana päivänä entinen omistaja soitti että onko pirttis palanu? Sille oli soitettu että talo palo kokonaan mut sit ei ulkoopäin nää....juupa ainahan palokunta sammuttaa paloa 10 min, ulospäin ei nävy mitn ja asukas jatkaa talossa asumistaan eläimineen ;)

Siistiä taitaa koko kylä ny viimestään tietää kekä täs asuu :)))

Mutta jos tää taas hetkeks aikaa....koitetaan taas palailla.

Hyvät kesät koko poppoolta!!!