No heips

Tässä oon nyt vietetty Heinäkuu kesälomaa ja lomahan kuuluu viettää neljän seinän sisällä rempaten ;)  Eli joo nyt on saatu eteisen ja köökin lattiat kuntoon, keittiö suunniteltua ja vessa räjäytetään víikonloppuna (tiiä sit missä käy niin kauan kun laatotus kuivuu että saa uuden pytyn kiinni...).

Sen verran sovittiin Nakun ja Repan kanssa jotta johonkin mennään käymään ennenko vintti pimenee... Siinä ste maanantaina soitettiin Katille Repan kasvattajalle että onko liian myöhänen varotusaika jos tullaan torstaina kylään ja häivytään vasta sunnuntaina? Ei kuulemma ollu yhtään liian myöhänen vaan että tervetuloa, on jo odoteltuki :)   

Torstaina lähettiin sit ajeleen itseasiassa Himangalle enste. Mentiin kaveria kattomaan ja tutustuun sen kotonurkkiin. Siellä sit hivenen aika venähti ja Oulaisiin lähettiin ajaan vasta joskus illalla 8 aikaan mutta kovin oli vastaanotto lämmin kun päästiin Lumiseenmetsään jossa onneks ei tällä kertaa ollut lunta ;)

Harva kyläpaikka tarjoo oman huoneen vessalla ja keittiöllä mutta semmosseessa me saatiin majoittua koko reissu. Keittiö joka oli siinä yhteydessä oli enemmän ja vähemmän Koirien ruoka ja tarvikehuone eli siis oikia keittiö oli muualla ;). Kaverille totesinkin ennen lähtöä että niin kauan paistaa aurinko kun mä teen remppaa ja jos vähääkään lomailen niin sataa...noh torstain paisto aurinko mukavasti ja grillailtiin porukalla ja oli oikeen mukavaa. Seuraavana päivänä se sitten alko....vettä aina sunnuntaihin iltaan asti :) näinhän mä sanoin....Mukavaa oli kuitenkin ja lauantaina ja sunnuntaina oltiin Oulun koiranäyttelyssä kun Katin kasvatti Mosse (rw) oli siellä sekä Katin omat Siiri (rw), Lilli(englanninsetteri) ja Hassu (dreeveri). Oli voitokas viikonloppukin koirilla käykääs kattomassa Kennel Black Happies sivuilta.

Sitä alettiin jo enneko oli edes viimenen ilta menossa niin miettimään että koskas uusiks että ei ollut huononpi kyläreissu ;) niin ja sain taas yhden ystävän lisää. Veera oli sellanen takiainen kyllä kokoajan sylissä ja lupautuhan tuleen tekeen remontinki :) heh terkkuja Veeralle että jätän jotain rempattavaa kunhan pääsette vastavierailulle.

Jaa niin viikonloppuhan loppu aika haisevaan vastalauseeseen Repan puolesta...se keittiö josta puhuinkin joka oli meitin tiloissa ja siellä oli niitä koiranruokia....noh ilmeisesti ovi sinne oli jäänyt auki kun sunnuntaina lähdettiin näyttelyyn ja Repa ahmattina oli käynyt (tietenkin) sillä avatulla Energia ruokasäkillä...noh oksensi ja kakkas onneks kohtuu pian matkalla kotio päin mutta herranje sitä turvotusta! Jätkä olis ollu näyttelyn kunkku sillä massalla mitä oli ko vähän alko papanat vattassa viedä tilaa....anteeksi ei kaikki näyttely koirat oo isoja....Repa vaan on laiha....Niin sekin siinä meni kun olin laittanut Repan "lihotuskuurille" että pari kiloa saisi saada lisää mutta sillain hiljakseen niin siinä sitä oltiin, koira turvoksissa ja tietona että ei tarvii hetkeen ruokaa saadakaan. Kahden päivän nälkälakko ja taas mennään normaalisti :) selvittiin säikähdyksellä.

Lämpimät kiitokset koko perheelle oli tosi mukava reissu! Huskyn pentua kaivaten.....1350kilometriä rikkaampina

Maria, Naku & Repa